top of page

"GEZIEN & GEHOORD"

mock recht.jpg

"Een boek dat overtuigt, raakt en zorgt voor impact"

“Om de war on talents te winnen moeten we leren omdenken”.
Dat is de boodschap van de auteurs in het boek “Gezien & Gehoord”. Nooit eerder was de arbeidskrapte zo groot. Daarnaast waren er nooit meer mensen tussen de vijftien en vijfenzestig jaar die, wegens een fysieke of mentale uitdaging, niet de juiste baan kunnen vinden. Dat is jammer. Want werken betekent ‘meetellen’ in de samenleving, ‘sociaal contact’ hebben met anderen en zorgt ervoor dat je ‘financieel onafhankelijk” kunt zijn.

Werkgevers die op zoek zijn naar een winnende en onderscheidende wervingsstrategie moeten niet enkel zoeken naar werknemers die niet bestaan. Ook mensen die bestempeld zijn als ‘mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt’ moeten worden meegenomen.  Hiervoor moeten we met elkaar anders gaan gaan kijken, denken en doen.

 

Om meer mensen te laten genieten van “werkgeluk” moeten we allemaal onze verantwoordelijkheid nemen. Daarmee daadwerkelijk een verschil gaan maken met elkaar. Want het kan wel degelijk!

“Gezien en Gehoord” focust zich op een visie om talenten die doof, slechthorend, blind of slechtziend zijn in hun kracht te zetten en daarmee ook organisaties te kunnen versterken.

Dit boek geeft ook “tips and tric”s om iedereen met een visuele of auditieve uitdaging het maximale te laten halen uit hun gewenste carrière en een organisatie daarin te optimaliseren. Tevens bevat het tips en trics voor organisaties om een succesvolle disabilty inclusion strategy en executie neer te zetten. Zo ontstaat er een impactvolle win-win.

Doorheen het boek geven verschillende talenten en werkgevers hun visie op de feiten, allen hebben ze een visuele of auditieve uitdaging maar tonen ze dat ze wel degelijk de baan van hun leven hebben gevonden door te focussen op hetgeen wel nog kan.

 

Met dit toegankelijk boek willen we concrete stappen zetten om organisaties, overheden, de medische wereld en mensen met een auditieve of visuele uitdaging vooruit te laten kijken.

Door te vertrekken wat wel nog kan zorgen we ervoor dat er samenwerkingen ontstaan waarbij iedereen wint.
Met dit boek bewijzen we dat “inclusie” geen buzz-woord is maar een garantie op succes betekent.

Ondersteun jij ook deze visie?

BESTEL HET BOEK


-> Je krijgt het boek als eerste toegestuurd
-> Je ondersteunt de Stichting WeAreCtalents

-> Je bent ambassadeur van het boek

opbrengsten gaan naar de Stichting WeAreCtalents en worden gebruikt om gratis leetrajecten op te zetten voor mensen met zintuiglijke en auditieve uitdaging

bottom of page